Oczywiście jak najbardziej popieram manie kupowania to jest czyta przyjemność tylko mieć pieniążki ale wiadomo wszystkich wydać odrazu za jednym zamachem też nie można
Ta goraczka zakupow przed świetami jednak mnie wykańcza . Uwielbiam chodzić na zakupy , wybierać , przebierać ale przepychanie sie przez tłumy ludzi , zeby sie dopchac do ulubionego ciucha to juz przesada ....
Wiecie co, nie wiem jak można lubić robić zakupy. Ja nie znosze. Nienawidze chodzić po sklepach. Nienawidze przymierzać ciuchów, butów i takich tam. Kiedy tylko słysze, jak moja matka mówi: "Paulina, idziemy dziasiaj kupić Ci dżinsy", albo coś w tym stylu, to po prostu cała energia życiowa ze mnie się ulatnia :/ Shoping wcale nie poprawia mi humoru. Wręcz wprowadza mnie w czarną rozpacz xD Może uznacie mnie za wariatkę, ale lubię buszować jedynie po księgarniach
oj, ja tez uwielbiam zakupy. Ostatnio jednak sparwiaja mi przyjemnośc zakupy przez internet. Robie sobie kawke, lub gorąca czekoladkę, biore do siebie linijke i centymetr i szperam. Kiedyś kupowałam żadko i tylko na Allegro ostatnio przekonałam sie do normalnych sklepów internetowych.
Ostatnio szaleje na punkcie nocnej bielizny jest extra, poprawia samopoczucie, czuje sie w niej kobieco a narzyczony jest zachwycony ze śpie w czymś ładnym Ja nawet jak mam komuś robić prezent z jakijś tam okazji i jet to dla kobiety to zawsze kupuje bielizne-bo top trafiony pomysl !!!!!!!!!!!!!
Polecma fajny, tani sklep, szybko realizujacy zamówiania: www.imaginationinspires.com